Tule töihin koulutuskehittäjäksi!

Hei sinä siellä!

Kukunori ry etsii koulutuskehittäjää työskentelemään uudenlaisen koulutuskokonaisuuden luomiseksi. Tehtäviisi kuuluu erilaisia taidemenetelmiä hyödyntävän koulutuksen suunnitteleminen yhdessä muun tiimin kanssa. Vastaat koulutusten arvioinnista, raportoinnista ja jatkokehittämisestä. Koulutuksista luodaan opetusmateriaalia, jonka koostat kokonaisuudeksi.

Työtä tehdään mielenterveystoipujien kanssa. Työ on määräaikainen ja alkaa 1.3.2019 ja  jatkuu joulukuuhun 2020 saakka. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 6. Työaika on 50% kokonaistyöajasta ja työajasta voidaan sopia joustavasti kanssasi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tule mukaan unohtumattomalle kulttuurimatkalle!

Toivomme sinulta:

  • Pedagogista osaamista koulutusmateriaalin tuottamiseen

  • Taiteen soveltamisen osaamista

  • Projektiosaamista mm. hankkeen arvioimisen toteuttamiseen

  • Itseohjautuvuutta

  • Kykyä oman työn johtamiseen

Hakemus palkkatoiveineen sekä yhteydenotot ja tiedustelut:

Raisa Omaheimo
koulutuskehittajarekry@kukunori.fi

Puhelintiedustelut: 050 351 9133

Ma 28.1. klo 14.00 – 16.00 välillä
Ke 30.1. klo 10.00 – 12.00 välillä

Kukunori taistelee tasa-arvoisen ja kestävän sosiaalisen hyvinvoinnin puolesta sekä kehittää uusia ajatuksia ja toimintoja näiden haasteiden voittamiseksi. Kukunori on kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö sekä ajatus- ja toimintahautomo. Yhdistys tuottaa skenaarioita, toimintaehdotuksia ja kokeiluja jäsenjärjestöjensä käyttöön kohderyhmien yhteen saattamiseksi uudenlaisten yhteiskunnallisten ratkaisujen luomiseksi.

Hakemukset keskiviikkona 30.1.2019 klo 23:59 mennessä.

Ilmoitus TE-palveluiden sivuilla