Tule mukaan rakentamaan NLNW + We Are One -festivaalia!

“Maailma, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia ja jossa jokaisella ihmisellä on merkitystä. Maailma, jossa luovuudella ja taiteella rakennetaan aidosti yhtenäistä ihmiskuntaa. Maailma, jossa olemme kaikki henkisesti kosketuksissa toisiimme välimatkasta riippumatta.”

Kansainvälinen No Labels No Walls + We Are One Festival 2020 järjestetään syyskuussa 14.9. – 19.9.2020 digitaalisena. Festivaali juhlii ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia. Tuomme sanomaamme esille taiteen, kulttuurin ja toiminnan kautta. Festivaalilla opimme kansalaistaitoja ja edistämme aktiivista positiivista muutosta yhdessä. Festivaalimme viesti koskettaa jokaista ihmistä. Kaikki ovat tervetulleita rakentamaan yhteistä tulevaisuutta ja toimimaan vahvemman kansalaisyhteiskunnan rakentumiseksi itsellemme ja tuleville sukupolville. Jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalin rakentamiseen ja nauttia festivaalin ohjelmasta. Mitä sinä haluat luoda kanssamme?

Vuoden 2020 No Labels No Walls + We Are One festivaali toteutetaan kokonaan digitaalisesti, jolloin jokainen ihminen voi osallistua turvallisesti vailla pelkoa koronatartunnasta tai mahdollisesta karanteenista huolimatta. Festivaali esitetään www.nolabelsnowalls.net -sivujen kautta eri monin eri tavoin ja lukuisilla erilaisilla sosiaalisen median alustoilla. Festivaali on avoin kaikille ja  täysin ilmainen.

Kutsumme ihmisiä osallistumaan festivaaleille tuottajina, taiteilijoina, asiantuntijoina, katsojina ja ihan tavallisina ihmisinä! Tule sellaisena kuin olet (tai haluaisit olla) ja liity mukaan.

Haluaisitko sinä olla tuottamassa festivaaleille ohjelmaa ja tuoda esiin toimintaasi, taidettasi tai jakaa osaamistasi? Kutsumme sinut mukaan festivaalien rakentamiseen tuottamaan ohjelmaa tai toimimaan vapaaehtoisena festareiden rakentamisessa! Jätä meille ideasi ohjelmasta tai kerro lisää käytettävyydestäsi vapaaehtoisena tästä: https://pokka.kukunori.fi/kukunori/NLNWFestivaali2020

Ohjelma voi olla musiikkiesityksiä, taidetta, asiaohjelmaa tai jotakin täysin uudenlaista. Ohjelma voi olla englanniksi, suomeksi tai millä tahansa muulla kielellä, jolla haluat tuottaa ohjelmaa. Mikäli haluat olla mukana, mutta ideasi ohjelmasta kaipaa vielä sparrausta voit olla yhteydessä anita.patanen@kukunori.fi

Festivaalin tuottavat kansainväliset No Labels No Walls ja We Are One -verkostot. Festivaalia koordinoivat Kukunori ry Helsingissä, The Strindbergin Laboratory Los Angelesissa, Yhdysvalloissa sekä We Are One -yhteisö Glasgowssa, Skotlannissa. Festivaali on osa Citizen Network-yhteisön maailmanlaajuista CitizenFest -kansalaisfestivaalitoimintaa.

Lisää tietoa festivaalista:
Markus Vähälä

+358 50 346 101

info@nolabelsnowalls.net