Toukokuun tapahtumat

Järjestöjen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden laajentaminen- webinaari

18.5.2020 klo 15-16

Webinaarissa pureudumme järjestöjen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden laajentamiseen uuden Impact Startup vaikuttavuuskiihdyttämön päällikön Katja Anoschkin johdolla. Myös Hyvän Mitta hankkeessa vaikuttanut Anoschkin jakaa oppeja ja kokemuksia siitä, miten oman toiminnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta voi lähteä mittaamaan ja miten järjestö voi laajentaa oman toimintansa vaikuttavuutta.

Ilmoittaudu mukaan tästä 

Taide ja hyvinvointi korona-aikaan eri puolilla maailmaa – keskustelutilaisuus

18.5.2020 klo 19-20 K

Kukunori koordinoi yhdessä Los Angelesilaisen The Strindberg Laboratoryn kanssa kansainvälistä No Labels No Walls -verkostoa. Verkosto järjestää maanantaisin englannikielisiä keskustelutilaisuuksia digitaalisesti. Maanantaina 18.5.2020 keskustellaan taiteesta ja hyvinvoinnista korona-aikana eri puolilla maailmaa. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja No Labels No Walls -toiminnasta www.nolabelsnowalls.net

Tapahtuma Facebookissa

Katse tulevaan – ennakoidaan yhdessä

19.5.2020 klo 10.30-12 Virtuaalinen työpaja

Tule Kanssalan ja Kukunorin Propellipäiden työpajaan pohtimaan miksi ennakointi on tärkeää ja kuinka sen kanssa voi päästä liikkeelle. Käymme myös yhdessä läpi järjestökenttään liittyviä teemoja ja havaintoja tulevaisuudesta, jotka ovatkin näkyvissä jo nyt jos avarramme yhdessä katsettamme.

Tapahtuma Facebookissa

Pokka-työkalun koulutus: tulokset ja vertailu

20.5.2020 klo 14-15.30

Tarjoamme Pokka-arviointityökalun käyttäjille koulutuksen keskiviikkona 20.5. klo 14-15:30. Koulutuksen aiheena on tulokset ja vertailu. Koulutus on tarkoitettu Pokkaa käyttävien järjestöjen työntekijöille, se on ilmainen eikä vaadi ilmoittautumista.
Mukaan pääset tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/89326185729.
Jos teillä ei vielä ole Pokkaa käytössä, rekisteröi oma organisaatiosi mukaan osoitteessa https://pokka.kukunori.fi/

Kokeilu: Citizen Think Tank – Seuraava askel

28.5.2020 klo 10.30-12 

Tule kuulemaan lisää Propellipäiden ja Lov Me:n Citizen Think Tank-kokeilusta. Mistä on kyse ja mistä lähdettiin liikkeelle? Mitä opittiin matkan varrella? Käymme tapaamisessa hanke- ja projektityöntekijöiden sekä CTT-alustan toimintaan osallistuneiden huomioita yhdessä läpi. Tule mukaan kommentoimaan ja keskustelemaan.

Tapahtuma Facebookissa