Markkinoinnin alttarilla

Onko mielenterveys taitolaji? Minkälainen on yhteiskunnan suhde yksilön hyvinvointiin? Onko mielenterveyden käsite tulkittu väärin? Kehitysjohtaja Wahlbeck keskustelemassa laajoista kokonaisuuksista kuten ilmastonmuutos, merkityksellisyyden applikaatiot, ihmisen välinearvo sekä mielenterveyden suhteesta ihmisten välillä.

 

Paina punaista nuolta ja voit kuunnella Podcastin asentamatta mitään:

 

 

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele iTunesissa

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Pirjo Uutela
16.1.2019 at 10:53

Kiitollisena kuuntelin. Tärkeää asiaa aiheesta, jossa liian usein ihminen jää ulkopuoliseksi omassa asiassaan. Ei puututa syihin vaan kaikki hoidetaan lääkkeillä, jotka eivät kuitenkaan poista niitä syitä. Ihmistä, hoidon kohdetta ei kuulla.

Nimetön
17.1.2019 at 13:27

Hyvä Pirjo. Selkeää puhetta ja niin huipputärkeää asiaa. Ajattelen, että mielen hoidossa olennaisin pointti olisi tunneyhteyden avaaminen ja rakentaminen. Rakastavan katseen saaminen, niin uskaltaa alkaa tuntea kaikkia tukahdutettujakin tunteita. Yksin ei kukaan voi mieltään parantaa, mutta hyvässä turvallisessa ja luottamuksellisessa suhteessa, ryhmässä se on mahdollista. Mutta se on älytöntä, että juuri tätä puolta ei yhteiskunta tue, vaan tukee lääketeollisuutta 🙁 Kiukkua puskee. Aivan umpi väärä suunta, jos halutaan, että ihmisten mieli eheytyy ja paranee. Tommy Hellstenin ajatukset ja kasvuohjelma ovat oikean tyylistä hoitoa, vaan miksi sitä ei hyväksytä oikeaksi hoitosuunnaksi? Todella epäjärkeen käyvää, että lääkeillä tukahdutetaan tunteet, joista voisi parantua tuntemalla ne. Ei menen mun järkeen siis yhtään nyky lääketieteen suunnat. Onneksi on toisin ajattelevia, ei lääketeollisuuden marjonetteja. Tommy Hellsten 🙂 Maria Heiskanen Gestalt-terapeutti 🙂

Leave a reply