Maaliskuun 2021 tapahtumat

Uteliaiden kehittäjien virtuaaliset kahvitauot

17.3. klo 9-10 Kuinka viestiä kulttuurin vaikutuksista?

Kulttuurilla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Miten voimme viestiä kulttuurin vaikutuksista? Mielenkiintoiseen teemaan meidät johdattelee KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen.

Kuinka viestiä kulttuurin vaikutuksista -tapahtuma Facebookissa

14.4. klo 9-10 Tulevaisuustaajuus!

Tulevaisuustaajuus on Sitrassa kehitetty työpajamenetelmä toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamiseen. Tule kuulemaan mistä menetelmässä on oikein kyse, miten voit itse järjestää työpajan ja millaisia tukimateriaaleja on tarjolla. Tulevaisuustaajuutta esittelemässä ja siitä keskustelemassa Liisa Poussa ja Jenna Lähdemäki-Pekkinen Sitrasta.

Tulevaisuustaajuus tapahtuma Facebookissa

NLNW-verkoston kansainväliset tapahtumat

8.3.2021 Tarinoiden voima

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kuuntelemaan, kuinka tarinoiden kertominen voi muuttaa maailmaa. Scott Mc Arthur on intohimoinen, haastava, uskottava ja viihdyttävä puhuja, kouluttaja, vloggaaja, live-esiintyjä ja kommentoija aiheinaan monenlaiset henkilöstöasiat, työn tulevaisuus, työntekijöiden kokemukset, tiede ja teknologia.
Hän on työskennellyt tieteen, taiteiden, liikemaailman ja konsultoinnin tutkimisen parissa. Niistä saadut kokemukset inspiroivat häntä nyt puheissa, työpajoissa ja mini-dokumenteissa.

Scott Mc Arthur: “Ammattipuhujana ja tarinoiden kertojana minun täytyy inspiroida ja tarjota työkaluja, jotka saavat ihmiset toimimaan ja tekemään parempia päätöksiä.”

Tule mukaan No Labels No Walls Action -maanantaihin 8.3.2021 klo 19-20: https://bit.ly/actionmonday Huom. Tapahtuman kieli on englanti

15.3.2021 Teatterintekijöiden Projekti

Teatterintekijöiden Projekti näyttää kaksi filmiä:
The Journey (14:57) – näytelmä, jonka 21 miestä Kalifornian valtion vankilasta/Los Angelesin maakunta (LAC) ovat kirjoittaneet ja esittäneet. Näytelmä kehitettiin Teatterintekijöiden Projektin “Elämän tarinoita läpikotaisin” -ohjelman aikana.
Making the Journey (7:46) vie katsojat LAC:n muurien sisäpuolelle kappeliin, jossa Teatterin tekijöiden projektin vieraileva artisti, runoilija Santiago Baca vetää työpajaa. Työpajasta tulee inspiraatio lopulliselle esitykselle, “The Journey”.

Tule mukaan No Labels No Walls Action -maanantaihin 15.3.2021 klo 19-20: https://bit.ly/actionmonday Huom. Tapahtuman kieli on englanti