tule-mukaan

Tule mukaan

 

Meillä on 32 jäsenjärjestöä, joille tarjoamme muun muassa koulutuksia sekä hankkeidemme yhteistyökumppanuutta. Mental Beauty Records tarjoaa jäsenjärjestöjen asiakkaille kalustoa  sekä tiloja musiikin tekemiseen, nauhoittamiseen ja julkaisuun. Kävelyfutis järjestää perehdytys- ja koulutustilaisuuksia lajin ympärille sekä tarjoaa tiedotus- ja varusteapua uusille joukkueille. Propellipäät auttaa järjestöjä kokeilukulttuurin sekä toiminnan seurannan ja arvioinnin kehittämisessä. Autamme myös tekemään kulttuurityötänne näkyväksi yhteisillä viestintäkampanjoilla sekä järjestämme edelleen jo legendaarista Moniäänirock-festivaalia, johon asiakkaanne ovat tervetulleita esiintymään. Kaikki toimintamme sekä tapahtumamme ja koulutuksemme on jäsenjärjestöillemme maksutonta. Jäsenmaksumme on 50 euroa vuodessa.

 

Palveluita ja etuja Kukunori ryn jäsenille:

 

Sosiaali- ja terveysalan edunvalvontaa, viestintää sekä näkyväksitekemistä mielenterveys- päihdetyön sekä kehitysvammatyön yhteiskunnallisissa asioissa.

Asiantuntevaa ja maksutonta neuvontaa rahoituksissa, hankesuunnitelmissa, kokeilukulttuurissa, muutosmuotoilussa sekä digitaalisissa arviointimenetelmissä sähköpostitse sekä puhelimitse. Tarjoamme myös ajantasaista tietoa mielenterveyspalveluiden kehittämisestä, kansainvälisistä malleista sekä järjestötyön murroksesta.

Mahdollisuus osallistua koulutuksiin sekä työpajoihin maksutta.

OTA YHTEYTTÄ