Kutsu strategisen kehittämisen työpajaan 7.5.2020 Ammattilaista järjestöjohtamista 2020–luvulla!

Kaipaatko uusia ideoita ja työkaluja järjestön strategiseen johtamiseen? Tarvitsetko sparrausta järjestön markkinoinnin, viestinnän, talousjohtamisen ja hallinnon kehittämiseen? Haluatko uusia ajatuksia ja esimerkkejä siitä, kuinka järjestön strategiat jalkautetaan toiminta- ja taloussuunnitelmien avulla? 

 

Pellervon taloustutkimus PTT ja Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto Kukunori järjestävät toisen digitaalisen työpajan järjestöjen strategiseen johtamiseen liittyen torstaina 7.5.2020 klo 14.00 – 16.00. Paneudutaan yhdessä järjestösi strategisen johtamiseen, markkinointiin ja talousjohtamiseen liittyviin kysymyksiin yhdessä.

Työpajan alustaa PTT:n toimitusjohtaja Iiro Jussila: “Paras käytäntö on hyvää teoriaa. Ja teoria on parasta käytäntöä. Tietoa on, mutta toteutus on usein haastavaa. Hyvällä strategialla ei ole arvoa, jos sitä ei osata toimeenpanna. Kaikki lähtee strategisesta johtamisesta.”

Aikaisemman työpajan osallistujien lähettämässä materiaalissa tuli esille ihmisten johtamisen haasteet, yksiköiden toimintojen ja yhteisöjen integrointi, yhteishankkeiden johtaminen, työhyvinvointi, kulttuuri, esihenkilöiden toiminta, hallinnon rooli ja tehtävät, käytänteet ja sisäinen laskenta. Haasteena on, että jokainen toiminto organisaatiossa on tärkeä. Jokaisen toiminnon vetäjä pitää omaa toimintoaan tärkeimpänä.

Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio jatkaa: ”Korona-aikana digiosallistumiseen ei ole tasa-arvoisia mahdollisuuksia. Muutoksissa ja kriisitilanteissa hyvinvointi- ja kulttuuriasioista tingitään. Järjestöpuolella ei ole helppo puhua rahasta. Yleiskuluja pyritään pitämään alhaalla. Miten talous ja ihmisarvo saadaan yhteen? Oleellista on talouden suunnittelu, yhdistysten toimiminen kannattavasti. Tässä asiassa auttaa järjestöjen yhteinen strategisen johtamisen kehittäminen.”

Työpajassa heräsi toive yhteiseen strategisen johtamisen kehittämiseen ja järjestöjen yhteistyön vahvistamiseen. Miten tämä parhaiten onnistuu?

Työpaja on jatkoa 8.4.2020 järjestetylle työpajalle, jonka nauhoitteen voit katsoa täältä.

Tässä Zoom-linkki 7.5.2020 työpajaan klo 14.00 – 16.00.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan työpajaan tästä linkistä viimeistään ti 5.5.2020.

Jos osallistuit digitaaliseen työpajaan 8.4.2020 ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätiedot tilaisuudesta

Hankepäällikkö Markus Vähälä
+358503461011
markus.vahala@kukunori.fi

Tervetuloa mukaan työpajaan!

Professori Iiro Jussila
Toimitusjohtaja
Pellervon taloustutkimus PTT ry

Markus Raivio
Toiminnanjohtaja
Kukunori ry

Markus Vähälä
Hankepäällikkö
Propellipäät
Kukunori ry