Kutsu strategisen johtamisen digitaaliseen työpajaan 8.4.2020

Ammattilaista järjestöjohtamista 2020 –luvulla!
-työpaja järjestetään etäyhteyttä käyttäen Zoom -ohjelmalla.

Kaipaatko uusia ideoita ja työkaluja järjestön strategiseen johtamiseen? Tarvitsetko sparrausta markkinoinnin, talousjohtamisen ja hallinnon kehittämiseen? Haluatko uusia ajatuksia ja esimerkkejä siitä, kuinka järjestön strategiat jalkautetaan toiminta- ja taloussuunnitelmien avulla? 

Pellervon taloustutkimus (PTT ry) kumppaneineen tekemän selvityksen (Jussila et al., 2019) mukaan et ole yksin. Järjestökenttä kaipaa yleisesti tukea erityisesti strategisen johtamisen, markkinoinnin ja talousjohtamisen osa-alueilla. 

PTT ry vastaa tarpeeseen yhdessä kulttuurin ja hyvinvoinnin keskusjärjestö Kukunori ry:n kanssa. Järjestämme työpajan keskiviikkona 8.4.2020 klo 14.00 – 16.00.

Työpajan alustaa PTT ry:n toimitusjohtaja Iiro Jussila: “Syvennetään ymmärrystä siitä, missä nyt mennään ja kuinka kehittämistyössä kannattaisi edetä siten, että vaikuttavuus olisi mahdollisimman hyvää. Täsmennetään yhdessä järjestösi kehittämisen alueita ja lähivuosien tavoitteita.”

Jussila pyrkii ottamaan alustuksessaan huomioon ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt järjestökentän kysymykset ja toiveet. Alustuksen jälkeen on aikaa keskustelulle ja yhteiselle työskentelylle.

Työpaja on suunnattu sosiaali- ja terveysalan sekä liikunnan, urheilun ja nuorisotyön järjestöjen johtajille ja hallituksen jäsenille. Osallistuminen ei sido tai velvoita mihinkään. Osallistujille tarjotaan mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa mukaan uuteen ja innostavaan PTT:n ja Kukunorin kehittämishankkeeseen.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan työpajaan tästä linkistä: https://pokka.kukunori.fi/kukunori/Strategia2020

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, viimeistään 6.4.2020 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumistiedot tilaisuuteen. Työpaja järjestetään etäyhteyttä käyttäen Zoom -ohjelmalla. Ohjelma kannattaa ladata omalle koneelle jo etukäteen osoitteesta www.zoom.us.

Tervetuloa mukaan työpajaan!

Professori Iiro Jussila
Toimitusjohtaja
Pellervon taloustutkimus (PTT ry)

Markus Raivio
Toiminnanjohtaja
Kukunori ry

Markus Vähälä
Hankepäällikkö
Propellipäät
Kukunori ry