kukunorin-syksyn-tapahtumat

Kukunorin syksyn tapahtumat

Kukunorin syksy tarjoaa runsaasti erilaista ohjelmaa, kuten keskustelutilaisuuksia, seminaareja sekä koulutustilaisuuksia, joissa asiantuntijamme tarjoavat osaamistaan osallistujille. Tapahtumat starttaavat 8.10. järjestettävällä räjäytystyöpajalla, jossa raivataan tilaa uusille kokeiluille. Syksyn mittaan luvassa on  niin asiakaskokemukselle, kokeilukulttuurille ja toiminnanjohtajan arjelle omistettuja päiviä. Mukaan mahtuu myös lapsille suunnattua ohjelmaa sekä perinteinen Kukunorin joulukonsertti. Tarkemmat tiedot sekä tapahtumien ilmottautumislinkit julkaistaan lähempänä kulloisenkin tapahtuman ajankohtaa. Tapahtumat järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Malmin Raitti 17 B-C, poislukien Kukunorin joulukonserttti, joka järjestetään Kanneltalolla osoitteessa Klaneettitie 5.

 

8.10.2018 klo 13-16 Kukunorin räjäytystyöpajassa lennätetään yhdessä vanhat toimintamallit taivaan tuuliin ja raivataan tilaa kokeiluille. Tule mukaan räjäytystyöpajaan Propellipäiden kokeilulaboratorioon osoitteeseen Malmin Raitti 17 B 3.krs. Varaa paikkasi jo nyt sillä mukaan mahtuu vain 15 ensimmäistä! Työpaja on ilmainen Kukunorin jäsenjärjestöjen jäsenille. Muilta ”Pay what feels right!”

 

10.10. klo 09.00-15.00 Kävelyfutiksen valmentajakoulutus. Valmentajakoulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valmentamisesta. Aiempaa kokemusta valmentamisesta ei tarvita. Koulutuksessa käydään läpi kävelyfutiksen sääntöjä ja peruselementtejä. Lisäksi päivän aikana mietitään, mikä valmentajan rooli on joukkueessa, sekä annetaan työkaluja harjoitusten organisointiin ja läpiviemiseen.

 

31.10. Arviointi-iltapäivä: Asiakaskokemuksen, seurannan ja tavoitteellisen arvioinnin koulutuksen ovat valmistelleet asiantuntijat Outi Linnolahti ja Milla Mäkinen. Keräämme tapahtumassa myös jäsenjärjestöjen tarpeita LIO-järjestelmämme kehittämiseen.

Tapahtuma on jäsenjärjestöjen edustajille ilmainen, muilta veloitamme ns. ”Pay what feels right”-periaatteen mukaan, eli kävijä maksaa sen, minkä arvoiseksi koulutusiltapäivän koki.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

 

Seuraavana vuorossa on 9.11. järjestettävä kävelyfutiksen toimihenkilökoulutus, johon voi osallistua kuka tahansa joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan tai huoltajan tehtävistä kiinnostunut henkilö. Koulutuksessa käydään läpi käytännön asioita joukkueen toiminnan organisointiin liittyen ja opetellaan käyttämään harjoitus- ja ottelutapahtumien järjestämisalustaa, jalkkis.net-palvelua.

 

19.11. Jäsenjärjestöiltä tulleen toiveen mukaisesti järjestämme TJ-OPEN SPACE iltapäivän, joka on suunnattu jäsenjärjestöjemme toiminnanjohtajille. Tapahtumassa käsittelemme toiminnanjohtajien työn haasteita sekä saamme ja annamme vertaistukea. Tapahtumassa kehitämme myös  uutta verkkoalustaa, jotta voimme kohdata toisemme useammin ja säännöllisesti. Tapahtuman isäntänä toimii Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio.

 

22.11. Järjestetään Kukunorin lasten päivä, jolloin tarjolla on monenlaista ohjelmaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleen. Kaikki Kukunorin työntekijät, hallituksen jäsenet sekä jäsenjärjestöjen edustajat lapsineen ovat tervetulleita viettämään hauskaa päivää tiloihimme.

 

11.12. Koulutusseminaari kokeilukulttuurista ja sen kehittämisestä. Seminaarissa käsitellään kokeilukulttuurin lisäksi myös mm. palvelumuotoilua ja kokeilujen arvioimista. Kouluttajina Kukunorin asiantuntijat Markus Vähälä, Milla Mäkinen ja Raisa Omaheimo.

 

12.12. Perinteinen joulukonsertti Kanneltalossa: Kukunori Big Band!

 

Muista seurata meitä Facebookissa niin saat jatkossakin tietoa Kukunorin tapahtumista!