Kukunorin elämyspäivä keräsi järjestöalan tekijöitä Malmille

Maanantaina 18.11. vietettiin Kukunorin Elämyspäivää. Ovet olivat avoinna ja sisään saapuikin paljon uusia ja vanhoja tuttuja. Tapahtuman ideana oli näyttää Kukunorin toimintaa, pitää hauskaa ja verkostoitua. Paljon uusia yhteistyömahdollisuuksia avattiinkin.

Kukunorin hankkeet esittelivät toimintaansa elämysmuotoisesti: Kävelyfutiksen tiloissa pelattiin vanhaa kunnon pöytäfutista, Kulttuurikongin tilojen seinälle oli mahdollista raapustaa terveisiä vangeille ja vartijoille, Propellipäät demonstroivat erilaisia kehittämistapoja ja esittelivät uutta järjestöille tarkoitettua seurantatyökalua: Pokkaa. Mental Beauty Recordsin tiloissa äänitettiin Podcastejä joita pääsemme kuuntelemaan myöhemmin. Myös yhteistyöhankkeemme Lov Me ja Mindfood olivat tilaisuudessa mukana – Lov Men Puu ja Mindfoodin hyväntoivottajien ääniviestit olivat ilahduttamassa.

Tilaisuudessa valittiin ensimmäistä kertaa myös vuoden Kukunori-peikko! Peikoksi valittiin toinen Kukunori ry:n perustajista, Heikki Hyvönen. Kiitospuheessaan Hyvönen kertoi Kukunorin syntytarinan ja painotti että jos on hyvä idea, kannattaa vain ryhtyä tekemään sitä, rahoitus ja muu seuraa kyllä perässä. Kukunorin elämyspäivä järjestetään taas kevätkokouksen yhteydessä vieläkin suurempana ja hauskempana. Tiedotamme ajankohdasta tarkemmin ensi vuonna, tule mukaan!


Heikki Hyvönen valittiin vuoden Kukunori-peikoksi. Palkitsemassa Kukunorin hallituksen puheenjohtaja Miia Kurttila sekä Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio.


Rakentamisen riemua Propellipäät-hankkeen kokeilulaboratoriossa.