Kukunori ry valitsi kilpailutuksessa Verticsin

Tiedote 15.4.2019

Julkaisuvapaa heti

Espoon Otaniemessä nopeasti kasvava IT-alan yritys Vertics, sekä kulttuurin ja mielenterveyden liitto Kukunori ry alkavat yhdessä rakentaa Learning Impact Optimization (LIO) – verkkopohjaista kyselytyökalualustaa järjestöjen käyttöön.

Järjestelmää kehittää Kukunori ry:n Propellipäät-hanke yhdessä Verticsin kanssa. Propellipäät edistää kokeiluja ja muutosmuotoilua. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen teknologiaratkaisu, joka tukee järjestöjen tiedolla johtamista monipuolisten kyselyiden, tulosten analysoinnin sekä tulosten vertailun kautta.

Verticsin monipuoliset henkilöresurssit ja kilpailukykyinen hinnoittelu olivat merkittävässä roolissa kun Kukunori ry valitsi kumppania julkisen kilpailutuksen kautta.

Verticsillä on aiempaa kokemusta samantapaisista hankkeista. Vertics hyödyntää projektissa big data- ja tekoälypohjaisia ratkaisuja. LIOn avulla järjestöt pääsevät seuraamaan reaaliaikaisesti oman toimintansa tuloksia ja vaikutuksia, sekä kehittämään saadulla datalla tiedolla johtamisen taitojaan.

”Hanke on yrityksellemme tärkeä virstanpylväs, sillä se oli ensimmäinen julkinen kilpailutus, jonka voitimme.” Atte Pohjanmaa, toimitusjohtaja, Vertics.

“Kukunori on rohkea suomalainen hyvinvointia ja kulttuuria edistävä keskusjärjestö, joka etsii uudenlaista näkökulmaa kolmannen sektorin toimintakulttuurin kehittämiseen. Vertics on nuori yritys, joka haluaa tuottaa korkeaa laatua läheisessä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Odotamme yhteistyöltä paljon ja toivomme että ratkaisumme tarjoaa tukea ja monia hyötyjä kulttuuri- ja sote-alan järjestöille.”
Markus Vähälä, Propellipäät-tiimin hankevastaava.

Lisätietoja antavat:
Atte Pohjanmaa
Toimitusjohtaja
Puh. +358 44 282 0291

atte@vertics.co
www.vertics.co

Markus Vähälä
Hankevastaava
+358 50 346 1011
markus.vahala@kukunori.fi
http://propellipaat.net/

www.kukunori.fi