Kukunorin logo magendan värisellä pohjalla

Kukunori mukana perustamassa kansainvälistä yhteisömediaa

Kun meille avautuu mahdollisuus ilmaista itseämme uusille yleisöille, meissä herää kysymys: Mikä on minun ääneni, mitä mieltä olen ja miten haluan sitä ilmaista? Yksinäisyys, syrjäytyminen ja pahoinvointi on voitettavissa yhteydellä, yhteisöllä ja hyvinvointia vahvistavalla toiminnalla. Uusi 25.1.2021 julkaistava yhteisömedia Citizen Network TV tuo meidät kaikki samalla kanavalla rakentamaan uudenlaista hyvinvointia.

Olemme samalla kanavalla!

“Ihmisissä on voimaa ja nyt tämä voima kanavoituu viesteiksi yhteiseen paikkaan. Tämä on tervetulotoivotus kaikille ja kutsu tulla mukaan luomaan toivoa rakentamalla kestävää vuoropuhelua”, kertoo Kukunori ry:n kehittämispäällikkö Markus Vähälä

Kun emme voi tavata toisiamme muuten, voimme suunnata kanavalle ja tutkia miltä maailma näyttää ja mitä ihmiset ajattelevat ja tekevät. Meillä on Suomessa kaikki mahdollisuudet ottaa sillanrakentajan rooli maailmassa ja samalla vahvistaa itseämme ja yhteiskuntaamme. Kukunori haluaa kansainvälisen toimintansa kautta luoda yhteyksiä ja yhteisöjä kulttuurin keinoin. Taide, musiikki, tanssi, media ja journalismi kiinnostavat monia. Meillä on sanottavaa ja haluamme ilmaista itseämme, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Haluamme, että sanomallamme on merkitys.

Miten olemme yhteisöinä ottamassa koppia tästä motivaatiosta? Mikä on yhteisömediaskenen tila tällä hetkellä? Meillä on osaamista, välineitä sekä ilmiöitä ja aiheita, jotka yhdistävät ihmisiä eri puolilla maailmaa ja haluamme etsiä hyvää yhdessä. Siksi olemme mukana perustamassa ihmisenkokoista yhteisömediatoimintaa.

Citizen Network TV osa Kukunorin kansainvälistä toimintaa

“Citizen Network TV on Kukunorin kansainvälistä No Labels No Walls toimintaa, joka kokoaa maailmanlaajuisen yhteisön ihmisen kokoiseen TV kanavaan. No Labels No Walls on kulttuurin ja kansalaistoiminnan areena, joka järjestää festivaaleja, tapaamisia, koulutuksia ja verkostomaista toimintaa eri puolilla maailmaa mm. USA:ssa, Skotlannissa ja Ruotsissa. Citizen Network TV on yhteisö- ja kansalaismediatoiminta tarjoaa yhteisön, jossa voit ilmaista ja kehittää omaa ääntäsi. Parhaimmillaan TV toiminta johtaa myös parempaan käsitykseen, siitä mitä tapahtuu, mitä elämä ja sen mahdollisuudet meille avaavat ja luo ystävyyttä muiden tekijöiden kanssa. Tämä on tärkeää hyvinvoinnin ja hyvinvoivan yhteiskunnan kannalta. Jos elämä vaikuttaa nyt epävarmalta, se on hyvä kohta kokeilla jotain uutta muiden kanssa. Olemme samassa veneessä, tai tässä tapauksessa samalla kanavalla” jatkaa Markus Vähälä.

Citizen Network TV -kanavalla tullaan näyttämään erilaisia ohjelmia, musiikkia, tanssia, keskusteluohjelmia sekä puheenvuoroja eri puolilta maailmaa. Kanavan ohjelmat ovat eri ihmisten ja yhteisöjen tuottamia. Kansainvälisen Citizen Network verkoston toiminta tavoittaa yli 800 ihmistä, 190 organisaatiota 39 eri maassa ja Kukunori ry koordinoi verkoston toimintaa Suomessa. Citizen Network TV käynnistyy YouTube alustalla ensi maanantaina 25.1.2021 klo 19.00 Suomen aikaa. Voit osallistua tapahtumaan itse No Labels No Walls verkoston Action Monday tilaisuudessa Zoom -ohjelmalla osoitteessa https://bit.ly/actionmonday, seurata tilaisuutta No Labels No Walls Facebook sivun kautta: https://www.facebook.com/nolabelsnowalls tai tietenkin Citizen Network TV:ssä: http://bit.ly/CitizenNetworkTV