Kansainvälisyyden kiitorata 2.4.2019

Kiinnostaako kansainvälinen toiminta maailman parantamiseksi? Tarvitsetko uutta virtaa eurooppalaiseen yhteistyöhön? Haluatko vertaistukea järjestösi kansainvälisiin hankkeisiin? Mikä on kulttuurin ja hyvinvoinnin merkitys uudistuvassa Euroopassa? Kukunori järjestää Opetushallituksen kanssa kansainvälisen toiminnan iltapäivän Kukunorissa tiistaina 2.4.2019 klo 13 – 15.30. Iltapäivässä päästään jyvälle oppimiseen ja kansalaistoimintaan liittyvistä EU-ohjelmista ja muotoillaan hankeideoita järjestösi tarpeisiin. Tervetuloa matkalle maailmaan!

Opetushallituksen ohjelma-asiantuntija Paavo Pyykkönen esittelee Erasmus+ -ohjelman uusia tuulia ja antaa vinkkejä hankkeiden suunnitteluun. Kukunorin kansainvälisen tiimin vetäjä Markus Vähälä esittelee Citizen for Europe -ohjelman mahdollisuuksia kuntatason yhteistyöhön Euroopassa. Tuo mukanasi järjestösi unelmat ja mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan ja muodostetaan yhdessä uutta kansainvälistä verkostoa hyvinvoinnin ja kulttuurin edistämiseksi!

Iltapäivä on ilmainen Kukunorin jäsenjärjestöille. Muilta osallistujilta “Contribute what feels right” eli voit korvata osallistumisesi maksamalla haluamasi summan tai tarjoamalla yhteisölle vapaaehtoistyötäsi.

Ilmoittaudu mukaan täältä: http://bit.ly/kiitorata2019

Tapahtuma Facebookissa

Kiitoradalta voit jatkaa nousuun huhtikuussa Opetushallituksen järjestämissä Euroopan tähti -koulutuksissa:

Euroopan tähti -koulutus Helsingissä 12.4.2019

Euroopan tähti -koulutus Turussa 10.4.2019

 

Lisätietoja ja tiedustelut:

Markus Vähälä
Kukunori ry
+358503461011
markus.vahala@kukunori.fi
www.kukunori.fi