Irti Huudeista -hanke hakee projektipäällikköä ja projektityöntekijää

HUOM! Hakuaikaa pidennetty koronatilanteen takia 13.4. saakka.
Haussa hyvä työpari. Saa jakaa. Toimipaikkana Helsinki.
IRTI HUUMEISTA ry ja KUKUNORI ry
Rekrytoimme työntekijöitä Irti Huudeista -projektiin, jonka tavoitteena on edistää turvallisuutta metroaseman seuduilla. Yhteistyöllä toteutettavassa hankkeessa lisätään turvallisuuden tunnetta Helsingin asemanseuduilla ja julkisissa liikennevälineissä.
Haemme Kukunori ry:n ja Irti Huumeista ry:n yhteiseen, Irti Huumeista ry:n hallinnoimaan, kolmivuotiseen Irti Huudeista -projektiin projektipäällikköä ja projektityöntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin (2020-2022). Kehittämishanke on saanut STEA-rahoituksen.
Projektipäällikön ja projektityöntekijän tehtävät sijoittuvat Helsinkiin. Projektipäällikkö työskentelee Irti Huumeista ry:n ja projektityöntekijä Kukunori ry:n työntekijänä.
Projektipäällikön ja projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat:
Jalkautuva asiakastyö huumeriippuvaisten sekä nuorten parissa aseman seuduilla. Verkostoyhteistyö pääkaupunkiseudun huume- ja vankityötä tukevien palveluiden sekä HSL:n, HKL:n ja Poliisin kanssa. Työllistettyjen ja vapaaehtoisten huudikoutsien rekrytointi ja ohjaus. Yhteistyömallin koostaminen ja jalkauttaminen Tukholmasta hankkeen käyttöön. Hyvien käytäntöjen mallintaminen ja mallin levittäminen.
Erityisesti projektipäällikön tehtävässä hankehallinto: hankkeen etenemisen turvaaminen, hankkeen raportointi, arviointi ja viestintä.
Projektipäälliköltä ja projektityöntekijältä arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
soveltuvaa korkeakoulututkintoa, huumetietoisuutta, huumetyön osaamista, huumemaailman ymmärrystä, kokemusta käytännön työstä huumeriippuvaisten ja vankien kanssa, STEA-hankeosaamista, kehittämiseen ja verkostoyhteistyöhön liittyvää näkemyksellisyyttä, joustavuutta työaikojen suhteen (ilta- ja viikonlopputyöt mahdollisia).
Etsimme kahta monipuolista ammattilaista, joiden osaamiset täydentävät toisiaan.
Tarjoamme ammattitaitoisen, osaavan ja tukevan työyhteisön sekä mahdollisuuden yhteiskunnallisesti vaikuttavaan tekemiseen ja uuden oppimiseen.
Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.
Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan.
Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 13.4.2020 klo 16.00 mennessä sähköisen hakulinkin avulla.
Olemme yhteydessä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtaja Mirka Vainikka, mirka.vainikka(at)irtihuumeista.fi Muut yhteydenotot sähköpostitse rekry(at)irtihuumeista.fi