Ikinorin verkkosivut avattu – palveluita hyvinvoinnin kulttuurin luomiseen

Hyvinvoinnin tulevaisuuden muotoilu ja toimintakulttuurin muutos on alusta asti ollut Kukunorin yhteiskunnallisen vision ytimessä. Huomasimme jo varhaisessa vaiheessa, että meillä on talossa poikkeuksellisen paljon sellaista osaamista ja potentiaalia, jota emme olleet saaneet hyödynnettyä. Tarvitsimme Kukunorin lisäksi uuden välineen muuttaa maailmaa!

Muutostoimisto Ikinori Oy perustettiin 2021 tukemaan Kukunorin missiota liittää organisaatioita ja varsinkin niissä olevia ihmisiä yhteen luomaan uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Ikinorin palveluihin ja tuleviin tapahtumiin pääset nyt tutustumaan upouusilla verkkosivuilla ikinori.fi

Sosiaali- ja terveysalan muutos kiihtyy. Kuinka viestit, kehität ja arvioit?

Kukunorissa on paljon myös yrittäjähenkeä, toiminimiä ja omia yrityksiä, joiden toimintaa Kukunori on alusta asti halunnut tukea antaen työnantajana tilaa ja tukea sivutoimiselle yrittäjyydelle. Vaikka aluksi ajattelimme, että tämä verkostomainen yhtiö voisi tuottaa meille talon sisällä uutta multaa, havaitsimme kuitenkin pian, kuinka moni yritys ja toimija halusi tulla mukaan rakentamaan muutosta. Rakennamme sivuillemme myös tekijät -osiota, jossa tapaat kumppanimme kevään aikana.

Lähtökohta on luoda organisaatio, joka rakentuu verkostoista ja verkostoihin. Ikinorissa ei ole kukaan töissä, vaikka se monia työllistäisikin. Avaamme tätä tulevaisuuden työn paradigmaa myöhemmin lisää.
Ikinorin palvelut ja tuotteet, workshopit, sparraukset, viestintäpalvelut ovat aina yhteiskuntaa rakentavia. Sen arvomaailma hengittää samoista periaatteista kuin sen 100% omistava Kukunori ry. Siksi olemme myös yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n jäsen.

Uskomme vakaasti, että löydät meiltä ratkaisut kokonaisvaltaiseen muutoksen tukeen. Viestintään, kehittämiseen sekä tulosten arvioimiseen ja näkyväksi tekemiseen.
Tutustu kotisivuihimme, ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö.
ikinori.fi

P.S. Voit nyt jo ilmoittautua verkkokoulukseemme, jossa Ikinori, Synesis ja Systems Change Finland järjestävät lyhyen sukelluksen systeemiajattelun peruskäsitteisiin. Koulutuspäivät ovat 20.5. sekä 27.5. klo 13-15.00. Ilmoittaudu tästä. https://bit.ly/3djPUWv