Hyvinvoinnin osaamista myytävinä asiantuntijapalveluina Muutostoimisto Ikinori Oy:n kautta

Hyvinvoinnin osaamista voi jatkossa ostaa myös valmiina palveluina, kun Kukunori ry:n kevätkokous näytti vihreää valoa Muutostoimisto Ikinori Oy:n perustamiselle. Kukunorin omistama yritys keskittyy hyvinvointia tukevien mallien kehittämiseen auttaen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sopeutumaan nopeasti muuttuvan työelämän tarpeisiin.

“Me uskomme, että työhyvinvointi on ennen kaikkea kumppanuutta, yhteistyötä, viestintätaitoja, tiedolla johtamista sekä työssä koettavaa merkityksellisyyttä”, kertoo Ikinorin toimitusjohtaja Markus Raivio.

Työelämän ja yhteiskunnan kiihtyvät muutokset aiheuttavat epävarmuutta ja luovat yksilöille ja organisaatioille paineita uudistua. Työn tehokkuuden ja tuottavuuden vaatimusten sekä elämän muiden paineiden alla monen hyvinvointi on arjessa koetuksella. Kokonaisvaltaista hyvinvointia luodaksemme tulee ihmisten ja organisaatioiden tapaa toimia ohjata mielen hyvinvointia lisäävään suuntaan.

“Meillä Kukunorissa on vahvaa osaamista palvelu- ja muutosmuotoilussa, kokeiluissa, sosiaalisissa innovaatioissa sekä organisaatiomuutoksissa unohtamatta kulttuurin hyvinvointivaikutuksia. Ikinorin kautta pystymme vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin ja tuomaan osaamisemme entistä laajemmin hyödynnettäväksi”, Raivio iloitsee.

Ikinori Oy on Kukunori ry:n 100% omistama yhtiö. Yritys tarjoaa mielen hyvinvoinnin tukemiseen, toimintakulttuurin kehittämiseen sekä arviointiin keskittyviä palveluita, jotka toteutetaan esimerkiksi kulttuuria ja yhteiskehittämistä hyödyntävien workshopien tai koulutusten avulla. Muutostoimisto Ikinori on myös osa uutta yhteenliittymää, jossa kolmannen sektorin toimijat yhdistävät voimansa yhteisöllisen toimintakyvyn palauttamiseksi.

Tutustu Muutostoimisto Ikinoriin verkkosivuilla ikinori.fi

Lisätietoja:
Markus Raivio
Toimitusjohtaja
+358 45 632 1973
markus.raivio@kukunori.fi