Huhtikuun 2021 tapahtumat

Uteliaiden kehittäjien virtuaaliset kahvitauot

14.4. klo 9-10 Tulevaisuustaajuus!

Tulevaisuustaajuus on Sitrassa kehitetty työpajamenetelmä toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamiseen. Tule kuulemaan mistä menetelmässä on oikein kyse, miten voit itse järjestää työpajan ja millaisia tukimateriaaleja on tarjolla. Tulevaisuustaajuutta esittelemässä ja siitä keskustelemassa Liisa Poussa ja Jenna Lähdemäki-Pekkinen Sitrasta.

Tulevaisuustaajuus tapahtuma Facebookissa

NLNW-verkoston kansainväliset tapahtumat

12.4.2021 Elämää ystävien kanssa? Lives Through Friends ja Bob Rhodes

Me kaikki tarvitsemme ystäviä.
Meille kaikille monipuolinen sosiaalinen verkosto on yksi hyvän elämän kulmakiviä. Useimmilla meistä on sellainen. Verkoston puuttuminen on ulkopuolisuuden merkki.

Yli 30 vuoden ajan Lives Through Friends ovat auttaneet leimautuneita ja syrjäytyneitä ihmisiä tulemaan arvostetuiksi ja osallistuviksi kansalaisiksi. He varmistavat, että nämä ihmiset saavat välittäviä ystäviä, joihin he voivat luottaa ja saada tukea päätösten teossa. Tämä on järjestön työn perusta.
Järjestön työn kehittyessä he ovat oppineet paljon PLAN – ja Beyond Welfare -järjestöiltä.
He jakavat nyt mielellään tätä oppia ja kokemusta kanssanne.

Tule mukaan No Labels No Walls Action -maanantaihin 12.4.2021 klo 19-20: https://bit.ly/actionmonday Huom. Tapahtuman kieli on englanti

19.4.2021 African GBV Observatory

​If you know something, do something about it.

Sukupuoleen perustuvasta väkivalta on vakava ongelma monissa yhteisöissä ja pandemian aiheuttamat liikkumisrajoitukset ovat pahentaneet tilannetta Afrikassa. Nousevat tapausmäärät osoittavat, että asiaan täytyy puuttua, jotta voimme suojella yhteiskunnan heikommassa asemassa olevia; tyttöjä ja naisia, vanhuksia ja henkilöitä jotka elävät vamman kanssa tai ovat huonommassa asemassa taloudellisesti.

Tule mukaan keskustelemaan millaisia toimia voimme tehdä tilanteessa. Kuulemme paikallisten aktivistien ajatuksia ja tutustumme esimerkkeihin muista maista jakaaksemme parhaita käytäntöjä.

Tule mukaan No Labels No Walls Action -maanantaihin 19.4.2021 klo 19-20: https://bit.ly/actionmonday Huom. Tapahtuman kieli on englanti