ESKOT rakentaa yhteisöllisyyttä

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry on vuodesta 2001 edistänyt mielenterveyskuntoutujien asemaa, oikeuksia, osallisuutta ja toimintamahdollisuuksia sekä työllistymisen yleisiä edellytyksiä yhteiskunnassa. Klubitalon jäsenistön ja muiden vaikeasti työllistyvien ihmisten tueksi yhdistys on perustamassa omaa palveluyritystä.

Yhdistyksellä on yhteensä kuusi klubitaloa, kaksi Helsingissä, yksi Vantaalla, yksi Nurmijärven Klaukkalassa ja yksi Lahdessa.

“Unelmoimme yhteiskunnasta, jossa jokaisen kansalaisen ihmisarvoa ja -oikeuksia kunnioitetaan ja jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja osallistua omien henkilökohtaisten unelmiensa suuntaisesti”, toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho kertoo.

ESKOT ry ovat arvostettuja yhteisöllisyyden rakentajia sekä ennakkoluulottomia mielekkään arjen, opintomahdollisuuksien ja työelämäosallisuuden kehittäjä.

“Osaamme luoda yhteisöjä, joihin osallistuvat ihmiset kokevat itsensä tarpeellisiksi ja arvostetuiksi. Olemme myös hyviä järjestämään mielekästä arkitekemistä ja huippuosaamistamme on työelämän ulkopuolella olevien tukeminen opintoihin sekä työelämään”

ESKOT Ry:n toiminta perustuu yhdessä tekemiseen ja sitä ohjaa kaikille tasavertainen oikeus toimia tässä yhteiskunnassa, ihmisarvoa- ja oikeuksia kunnioittaen.