Edistia toimii hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta

Edistia-konserni on suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.

Pia Harju-Autti, Edistia-konsernin toimitusjohtaja:

”Me Edistiassa unelmoimme, että jokaista ihmistä kohdeltaisiin reilusti ja samalla lailla. Että jokainen olisi yhtä arvokas yhteiskuntamme jäsen. Unelmissamme jokaisella olisi oma koti ja mahdollisuus elää oman tahtonsa mukaista elämää. Tulevaisuuden työmarkkinoilla myös osatyökykyiset ja maahanmuuttajat olisivat haluttua työvoimaa. Haaveilemme, että tulevaisuudessa kukaan ei olisi enää niin voimaton, arvoton tai heikko, että putoaa yhteiskunnan palvelujen, tukien ja turvaverkostojen ulkopuolelle.

Kukunorilta toivomme aktiivista ajatustenvaihtoa toimintamme kehittämiseksi ja uusien palvelutuotteiden luomiseksi. Uudet raikkaat ideat ja vielä laajempi kumppaniverkosto ovat tervetulleita!”