MONIÄÄNIROCK 2018

Vuoden 2018 Moniäänirock järjestetään 15.-16.5. Helsingissä, tervetuloa mukaan! 

 Moniäänirock-musafestari on mielenterveyskuntoutujien valtakunnallinen musatapahtuma. Esiintyjät ovat kuntoutujia ympäri Suomea, joita yhdistää rakkaus musiikkiin genreen katsomatta. Paikan päällä bändit saavat myös palautetta ammattimuusikoista koostuvalta raadilta. 

TOIMINTAKESKUS HAPPI, HELSINKI

 

Vuonna 2018 Moniäänirock palaa syntysijoilleen Helsinkiin. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2012 Helsingissä ja tässä välissä musiikista on nautittu Lahdessa, Porvoossa, Kotkassa ja Vaasassa. Tapahtuma on kaikille avoin ja talkootyönä järjestetty. Virallisena järjestäjänä toimii Kukunori ry yhteistyössä monen muun suomalaisen järjestön kanssa.

ILMOITTAUDU NYT

 

 

Moniäänirockissa esiintyminen on Kukunori ry:n jäsenjärjestöille ilmaista. Muut yhteistyöjärjestöt ovat tervetulleita esiintymään maksamalla 30€/yhtye kertamaksun. Esiintyvät ”järjestöt” (yhtyeet, bändit, artistit…) valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että Kukunori ry:n kuuluvat yhdistykset ensin. Ilmoittautua voi nyt! Kukunori ry:n hanke Mental Beauty Records on paikalla kertomassa toiminnastaan, ja MBRn artistit esiintyvät roudaustaukojen aikana nk. kakkoslavalla.

ILMOITTAUDU ESIINTYJÄKSI MONIÄÄNIROCK 2018 TAPAHTUMAAN

Ilmoittaudu